За нас

ИЦЕ ИНЖЕНЕРИНГ
Зошто треба да ги обоите за белиот ентериер да добие нов изглед
Одвреме навреме, на сите ни станува здодевен и монотон домот, дури и ако кога сме го уредувале сме му посветиле многу внимание на ентериерот.

Во такви моменти, сигурно помислувате дека ви е потребна некоја голема промена, или пак целосно кречење и менување на боите, но не секогаш е така.

Понекогаш, доволно е да ја смените бојата само на неколку ситници од ентериерот за домот да добие нов и свеж изглед.

Ѕидови

Ако сите ѕидови во собата се целосно бели или со светла нијанса, тогаш ви е потребно да додадете акцент на еден од ѕидовите. Обојте го во светла и впечатлива боја и целиот ентериер ќе добие нов изглед.

Таван

Доколку сакате промена, но боење на ѕидовите не е една од тие опции, тогаш дајте му акцент на таванот. Обојте го во друга боја од останатите ѕидови и веднаш ќе внесете „нов живот“ во познатиот ентериер.

0

Наши Референци

Услуги

Молеро-фарбарски работи

Стругање на зидови од постоечки материјали, симнување мрсна боја од површини, глетовање на зидови со глет маса, молерисување на зидови со поликолор, фарбање на површини со мрсна боја, фарбање со…

Инсталации за парно

Во овој пост ќе ви ги објасниме составните делови,материјалите кои се потребни и се користат во поставување на парното греење.Цевководниот систем за парно греење се поставува со цел да се…

Инсталации на електрика

Електричната инсталација вклучува монтирање и поврзување на кабли и придружни уреди како што се прекинувачи, осигурачи, разводни табли, монофазни и трофазни приклучници, како и правилно осветлување на просторот. Електрично поврзување…

Наши Партнери

Home
Home
Home
Home
Home
Home